Fitness

Fitness

A la Fundació TorreMirona trobaràs tot el que necessites per posar-te i mantenir-te en forma.

A Fundació Torremirona disposem d’un equip de professionals multidisciplinars, que s’encarregran de guiar-te en tot moment per tal d’assolir els objectius proposats, a través d’una planificació de l’entrenament totalment individualitzada.

Hem creat un protocòl de treball amb l’abonat, en el qual primerament tenim una entrevista inicial, llavors realitzem una valoració de salud, esportiva i nutricional. Amb els resultats obtinguts, proposem un programa d’entrenament molt acurat i focalitzat als objectius i necessitats de l’abonat. A més d’això, realitzem valoracions de l’estat físic i modificacions del programa d’entrenament de forma contínua, per tal de seguir amb els progressos establerts.

Les nostres Instal·lacions

Comptem amb una sala fitness amb quatre zones ben diferenciades: zona cardiovascular, zona musculació, zona pes lliure i zona funcional. També disposem de màquines Pilates reformer.

 

Trainingym

Eina, que permet accedir a l’abonat a través de tots els tipus de dispositius (móvil, ordinador o tablet) on podem quantificar l’estat físic, esportiu i de salud de l’abonat, a més de realitzar i seguir els programes d’entrenament que prèviament a planificat l’entrenador assignat a aquell abonat.

trainingym4

Servei d’Entrenament personal

entrenament personal2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Electroestimulació muscular

electro2